23.4.2015

Kuulumisia ja uutisia

Viimeaikoina olen käynyt Vexin kanssa taas säännöllisesti hyppytunneilla. Ensimmäisiin kisoihinkin on jo ilmoittauduttu. Tähtäimessä siis Rusko Riding Teamin 1. tason kisat 6.5. Nämä kisat toimivat vain harjoituksena tulevia seuramestaruuskisoja varten, joten luokkana toimii 70cm. Seuramestaruuksissa hypätään siis 80cm.

Estetunnit ovat sujuneet todella hyvin, Vexikin alkaa heräämään ja muistaa mikä on homman nimi. Viimeksi korkeudet pidettiin matalina, mutta ratsastimme esimerkiksi kaarevalla uralla suhteutettua ja teimme lähestymisiä, joissa tien piti olla aika pieni jotta lähestyminen olisi hyvä. Tällä hetkellähän meillä on sama opettaja koulussa ja esteillä, joten tunneista saan vielä enemmän irti. Koulutnneilla olen pyrkinyt käymään viikoittain ja kyllä huomaan parannuksen verrattuna siihen kun kävin tunnilla ehkä kerran kuussa...

Vielä viimeinen juttu: Tänään avasin vihdoin blogilleni virallisen Instagram-tilin. Tämä on ollut suunnitteilla aika pitkään, joskin hieman erityyppisenä juttuna. Pyrin tuonne päivittelemään kuulumisia lähes päivittäin hepparintamalta. Käykäähän siis kaikki seuraamassa @suomenmielella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti