14.4.2015

Tampereen hevosmessut 2015

Seuramme järjesti retken Tampereen hevosmessuille ja lähdin paikalle ensimmäistä kertaa. Lippujono oli todella pitkä, mutta meillä oli onneksi ilmaisliput, joiden kanssa pääsi suoraan sisään. Menimmekin heti katsomaan Elmon klinikkaa, joka oli jo alkanut. Klinikka oli mielestäni hyvä, ja vaikka en kenttää kisaakaan sain siitä vinkkejä. Olen itsekkin käynyt Elmon valmennuksessa, postaus siitä löytyy täältä

Klinikan jälkeen kävimme kiertelmässä kojuja. Tarvitsen uuden housut, ja kivan näköisiäkin löytyi, mutta kokoja ei ollut oikeita. Tässä vaiheessa en ostanut vielä mitään. Seuraavaksi menimme seuraamaan Western meet Dressage -näytöstä, jonka jälkeen olivat estekilpailut. Ajattelimme, että menemme hyvissä ajoin varaamaan paikat ennen kilpailuita, mutta jo 20min ennen oli katsomo jo lähes täynnä. Saimme onneksi istumapaikat, mutta kuvia oli aika vaikea saada, olimme kuitenkin aika alhaalla.

Kilpailuiden jälkeen seuraavaan näytökseen oli aikaa monta tuntia, joten söimme ja kiertelimme. Tämän jälkeen menimme katsomaan päivän kaksi viimeistä näytöstä, Rohan tallin turnaijaisshown, sekä valjakkokilpailun.

Tälläkertaa ei tullut tehtyä paljoa ostoksia. Tämän takia tykkään enemmän ulkomaalaisista hevostapahtumista; myyjät uskaltavat tiputtaa hintaa ihan reilusti, jos tavarasta halutaan eroon. Esimerkkinä vaikka Tallinnasta pari vuotta sitten ostaman Schöckemöhlen otsapanta kympillä, oikea hinta noin 70 euroa. Joillakin myyjillä oli ihan hyviä tarjouksia, mutta niistä olivatkin  yleensä koot loppu. Etsimiäni housuja en löytänyt, mutta lompakkoa köyhdyttivät Spooksin huppari ja Animon sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti