6.8.2016

Blogi kesälomalla


Viimeisin postaus on kirjoitettu 16.7. eli tasan kolme viikkoa sitten. Tässä välissä on oikeastaan ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja materiaaliakin on, mutta kirjoitusmotivaatio on ollut suoraansanottuna nollassa. Bloggerin olen avannut ehkä kerran viikkoon, mutta koska kirjoittaminen ei vain tuntunut sujuvan, annoin blogin viettää suosiolla pientä kesälomaa.

Mitä sitten on tapahtunut? Vedetään ensin pieni pikakelaus siitä, mitä kaikkea ehdin tehdä näiden kolmen viikon aikana. Heinäkuun olin kesätöissä ja ehdin myös treenata esteitä ahkerasti. Parin heinäkuun alun estetreenin jälkeen meille kehittyi pieni ongelma, johon pureudun myöhemmin postauksessa. Kisoja ei ole ollut, mutta ensiviikonloppuna päästään jälleen radalle! Töiden loputtua lähdinkin Ellun mökille ja Cassu sai selkäänsä vierailevia tähtiä.

Olemme käyneet nyt viikottain Pinja Immosen valmennuksissa, ja Cassu hyppää kerta kerralta paremmin. Ensiviikolla suuntaamme jälleen tutun kotivalmentajan tunnille tekemään viimeistelytreenin, sillä 14.8. lähdemme taas kisaamaan. Tällä kertaa vuorossa ovat Artukaisissa järjestettävät 2-tason kisat, joihin lähden hyppäämään ekan metrini. Hyppään ainakin seuramme joukkueessa ja vielä minun pitää päättää, hyppäänkö myös avoimen metrin pohjalle.

Ylempänä ehdin jo mainita uudesta ongelmasta esteillä. Kemiössä ja Kosken kisoja edeltävissä treeneissä tipuin molemmissa ylitettäessä erikoisesteitä, jolloin kehitin itse pienen jännityksen niitä kohtaan. Pari kertaa valmennuksessa pääsikin käymään niin, että ensimmäistä kertaa estettä lähestyessäni jään vain odottamaan kieltoa enkä uskalla ratsastaa, jolloin Cassu tajuaa, että sen ei tarvitse tehdä töitä ja kieltää. Sain kuitenkin Pinjalta hyviä neuvoja ja itselleni luottamuksen takaisin, ja esteet sujuvat jälleen hyvin, kunhan vain otan heti kunnon otteen tehtäviin. Alla video viimetorstain valmennuksesta, anteeksi kamalasta laadusta! Tuo rata ei ollut vielä kovin hyvä, lopuksi tulimme vielä hieman isomman radan jolla ratsastin enemmän eteen ja käänsin ulkoavuilla, jolloin paikatkin osuivat paljon paremmin.



Entä miltä näyttää jatko? Bloggaaminen jatkuu toivottavasti aktiivisempana, kun saan otteen arkeen. Nyt olen vain lomaillut enkä tehnyt oikeastaan mitään järkevää. Koulu alkaa 16.8. ja pari ekaa jaksoa kuluu oikeastaan samalla tavalla kuin koko edellinen vuosi. Joulukuun aikana pitäisi kuitenkin alkaa lukea kirjoituksiin, sillä kirjoitan psykologian ensi keväänä. Siihen asti pystyn kuitenkin toivottavasti tuottamaan luettavaa ihan viikottain, ja tahti toivottavasti pysyy yllä myös talven yli.

Samalla kun blogi heräilee kesätauolta, ajattelin herätellä myös meidän instagramtiliämme vähän pidemmästä horroksesta. Menkäähän kaikki siis seuraamaan @teamkoskelo! Omia juttujani löytyy tililtä @katariinaeevamaria, myös se on julkinen ja sieltä voi seurata elämääni myös hevosten ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti