12.3.2015

Veepuilua

Ratsastin Veeran kahtena peräkkäisenä päivänä. Eilen kävin maastoilemassa. Lopuksi kävin kentällä. Monet siellä näyttävät jo kunnolla treenaavan, mutta minun makuuni se on vielä liian märkä (Suojat likastuu, maailmanloppu). 


Tänään keräsin itseni ja kylmästi kiikutin Veeran maneesiin. Aloitin kävelemällä pitkin ohjin. Veera oli todella laiska. Otin ohjat käteen ja tein muutamia pysähdyksiä. Ravissa sai ratsastaa ihan kunnolla eteen. Koitin saada Veeraa terävämmäksi pysähdyksin ja käyntisiirtymin. Loppujen lopuksi se liikkui itse eteen ja aloin laukkaamaan. Tein muutaman noston käynnistä molempiin suuntiin. Laukassa Veepu oli  heti alkuun aika hyvä. 

Laukan jälkeen oli lähes mahdotonta kävellä. Ainakaan rauhallisesti. Vaihdoin suuntaa ja Veera oppi taas matoilemaan. Kävelin pari minuuttia pitkin ohjin jonka jälkeen otin ohjat käteen ja tein pysähdyksiä sekä avoja. Välikäyntien jälkeen työskentelin ympyrällä harjoitusravissa. Veepu kulki iha hyvin, mutten oikein saanut kunnollista tuntumaan suuhun. Loppuun vielä keventelin ja hyvitykseksi maneesiin telkeämisestä loppukäynnit mentiin ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti