3.6.2016

10 sanaa, 10 kuvaa


Jalustin.netissä on uusimman postaushaasteen ideana etsiä arkistoista 10 kuvaa, jotka sopivat annettuihin 10 sanaan. Valitettavasti en löytänyt kaikkein vanhimpia kuvia, joten oikeastaan kaikki kuvat ovat vuosilta 2014-2016. Haasteen ohjeissa luki, että kuvia ei tarvitse selitellä enempää, mutta halusin tarkentaa muutamaa kuvaa hieman.

Sana oli oikeasti auringonnousu, mutta koska minulla ei ole yhtään kuvaa auringonnoususta, saitte kuvan laskusta.


Jengi kasassa

Koska tapahtuu jotain kivaa?


Cassu on tällä hetkellä se elämän ykkösjuttu

Cassu on aina hypätessä niin iloinen!

Maailman onnellisin Vexi ensimmäistä kertaa laitumella kesällä 2014



Tänään oli viimeinen koulupäivä ja kokeidenpalautus, ja voin ihan virallisesti sanoa selvinneeni lukion ekasta vuodesta. Nyt on edessä kesä täynnä treeniä, kisoja ja myös lomailua, kunnes onkin aika aloittaa kakkosvuosi ja edessä odottavat niin Vanhojen tanssit kuin ekat kirjoituksetkin. Sitä ennen ladataan kuitenkin virtaa ja koitetaan selviytyä villicassun kanssa kesästä hengissä!

6 kommenttia:

  1. Superkivoja kuvia, ja hyvää lomaa!

    VastaaPoista
  2. Löysin tänne Jalusti.netin kautta ja nyt kävi niin, 50. lukija ilmoittautuu! Sulla on tosi kiva blogi ja nämä(kin) kuvat ovat tosi hyviä! Ihana ulkoasu sinulla, erityisen upea tuo banneri! :)

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtava blogi, ja toteutit tän postaushaasteen tosi upeasti, ehdottomasti kaikista näistä postaushaasteista parhain!

    VastaaPoista