23.12.2014

Jouluisia kuvia


Pieni kerros lunta, vähän pakkasta, puolipilvistä - täydellinen kuvaussää! Tänään lähdimme tallille matkassamme kamera. Laitoin Vexin kuvauskuntoon ja menimme laitumille kuvailemaan. Vexi oli pienen suostuttelun jälkeen ihan hyvällä tuulella ja kuvat onnistuivat mielestäni ihan hyvin.

Huomenna on jo jouluaatto! En ole ajatellut tehdä mitään sen erikoisempaa. Aamulla lähdemme porukalla joulumaastoon jonka jälkeen Vexi saa paljon herkkuja. Pakkasta on luvattu aika paljon, mutta enköhän selviä vuorautumalla lämpimästi. Vexille meillä ei ole mitään joululahjaa, koska siihen paloi nii paljon raaha Ruotsissa. Luultavasti sille riittää porkkanat ja muut herkut!

 Mikä oli lempikuvanne?
Otitteko te jouluisia kuvia hevostenne kanssa?
Mitä teidän ja hevostenne jouluun kuuluu?
Onko teillä lahjaa hevosillenne?

4 kommenttia:

  1. Koska tulee talvisempaa banneria? millä kameralla kuvaat? muokkaatko kuvia, kun näyttävät jotenkin ''laimean'' värisiltä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvinen banneri pääsee ihan pian suunnitteluun kun nyt sain näitä kuviakin! Kameranani toimii Nikon D5100. Muokkaan jokaisen kuvan, mutta etenkin tällaisiin kuvia mustasta hevosesta en saa lisättyä kontrastia ihan niin paljoa kuin haluaisin ilman että Vexistä tulee pelkkä musta möykky.

      Poista
  2. Ihanan näköisiä kuvia, ja kivan oloinen blogi! :)
    suomenhevostamma.blogspot.fi

    VastaaPoista