19.9.2014

Veepulla sänkkärillä - Paljon kuvia













Viimeaikoina on ollut upeat ilmat ja keskiviikkona sekä torstaina päästiin sänkkärille asti. Keskiviikkona oli siis Veepupäivä ja sopivasti kaverini Ellu oli kuvaamassa siskoaan joten minäkin sain kuvia siinä sivussa. 
Aloitin kävelemällä pellon toisen päädyn läpi kuoppien ja kivien varalta. Otin ohjat ja työskentelin hetken käynnissä, lähinnä tarkastaakseni jarrut. 

Alkukäyntien jälkeen otin ravia. Veera oli aluksi aika laiska, mutta sain sen nopeasti kunnolla eteen. Se myös venytti askeltaan tosi kivasti. Ravissa tein pysähdyksiä ja muutamia voltteja. Työskentelin siis koko ajan hieman kenttää isommalla suorakaiteella. Veera myös mutkitteli, joten tuli hyvää treeniä suoraankulkemisessa kun ei ollut seiniä tai aitaa tukemassa.

Ravasin aika pitkään jonka jälkeen otin välikäynnit. Kävelyiden jälkeen otettiin parit poseerauskuvat jotka onnistuivat mielestäni tosi hyvin. Sitten nostin laukan. Jarrut säilyivät hyvin enkä juurikaan tehnyt muuta kuin isoja ympyröitä. Kun olin laukannut molempiin suuntiin kävelin pellon toiseen päähän ja laukkasin takaisin. Tein tämän kaksi kertaa. Kovaa en viitsinyt mennä, koska Veeralta puuttui toinen kenkä.

Laukkojen jälkeen ravailin loppuravit ja kävelin koko pellon ympäri. Tallilla kylmäsin vielä Veeran jalat ja syöttelin sitä hetken. 

Kuten olette huomanneet, en ole kirjoittanut yli kuukauteen blogiin mitään. Olen pitänyt ihan tietoista taukoa kaikkien kiireiden takia. Tauon aikanahan ehti alkaa koulu, ja vielä peruskoulun viimeinen luokka, täytin 15 ja sain mopokortin. Nyt alan kuitenkin sopeutua taas arkeen ja aikaa löytyy kirjoittamisellekin. Eilen kävin pellolla myös Vexillä ja äiti oli kuvaamassa, siitä tulossa postausta todennäköisesti huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti